Norrland
Diplomerade produkter Husmansbord Norrland
2011 hittar du
här
”Alla” är på jakt efter bra landskapsmat

PANELEN SOM
GJORDE MERVÄRDESANALYSEN FÖR HUSMANSBORD
NORRLAND 2011, I JAKTEN PÅ SVERIGES BÄSTA
LANDSKAPSMAT
Från vänster högst upp, Andreas Ståhlberg,
ekonom med pågående studier i bland annat
marknadsföring, lagsportare. Karin
Höglund från Hygns Vilt och arbetar med
förädling och catering. Hon har jobbat som
styrman på privata segelbåtar (den senaste
55m) på 6 av dom 7 haven. Björn Ståhlberg,
meriterad kock och stabsmedlem i Husmansbord®.
Ella Nilsson som varit allt från
Sveriges första TV-kock till VD på Svensk
Köttinformation, nu är Ella
matlandsambassadör för Västerbotten och
utbildar även butikspersonal runtom i
Sverige om kött. Nils-Erik Johansson,
entreprenör med många styrelse och
ägaruppdrag, bakgrund som VD för Hemköp, i
19 år.
Nere till vänster syns Marona Grundén,
utbildad industridesigner med kockjobb på
sommarkollo i flera år. Lena Richardsson,
notorisk kolonilottsodlare tillika
chefredaktör/krönikör på Filipstads Tidning.
Åsa Dreyfus från Exportrådet, hon
jobbar med rådgivning och utbildningar i
Exportteknik och affärsutveckling. Under
henne står Amanda Ståhlberg som går
3:e året på samhällsvetensvetenskaplig
Gymnisieutbildning och extrajobbar som kock,
spelar innebandy på elitserienivå. Ingrid
Hermansson, högskoleutbildad
måltidskreatör från hotell och
restauranghögskolan i Grythyttan, nu
dagiskock! Ann-Sofi Jansson, kökschef
på Grythyttans Gästgivaregård med
kockutbildning från gymnasiet Pihlskolan i
Hällefors och har i team Milko vunnit ett OS
-silver i matlagning. Längst till höger syns
Helena Grekh, egenföretagande
sommelier med Grythyttan-utbildning 01-03
och strax därefter 3 år på Operakällaren i
Stockholm i erfarenhetsbagaget. Infälld:
Ritha Söhrling, kommunalråd i Hällefors
kommun, med bakgrund som egenföretagare och
florist.
|