Norrland

 

 

 

              Diplomerade produkter Husmansbord Norrland 2011 hittar du här

 

 

 

 

 

 

 

 

”Alla” är på jakt efter bra landskapsmat

 

 

 

 

 

PANELEN SOM GJORDE MERVÄRDESANALYSEN FÖR HUSMANSBORD NORRLAND 2011, I JAKTEN PÅ SVERIGES BÄSTA LANDSKAPSMAT
Från vänster högst upp, Andreas Ståhlberg, ekonom med pågående studier i bland annat marknadsföring, lagsportare. Karin Höglund från Hygns Vilt och arbetar med förädling och catering. Hon har jobbat som styrman på privata segelbåtar (den senaste 55m) på 6 av dom 7 haven. Björn Ståhlberg, meriterad kock och stabsmedlem i Husmansbord®. Ella Nilsson som varit allt från Sveriges första TV-kock till VD på Svensk Köttinformation, nu är Ella matlandsambassadör för Västerbotten och utbildar även butikspersonal runtom i Sverige om kött. Nils-Erik Johansson, entreprenör med många styrelse och ägaruppdrag, bakgrund som VD för Hemköp, i 19 år. Nere till vänster syns Marona Grundén, utbildad industridesigner med kockjobb på sommarkollo i flera år. Lena Richardsson, notorisk kolonilottsodlare tillika chefredaktör/krönikör på Filipstads Tidning. Åsa Dreyfus från Exportrådet, hon jobbar med rådgivning och utbildningar i Exportteknik och affärsutveckling. Under henne står Amanda Ståhlberg som går 3:e året på samhällsvetensvetenskaplig Gymnisieutbildning och extrajobbar som kock, spelar innebandy på elitserienivå. Ingrid Hermansson, högskoleutbildad måltidskreatör från hotell och restauranghögskolan i Grythyttan, nu dagiskock! Ann-Sofi Jansson, kökschef på Grythyttans Gästgivaregård med kockutbildning från gymnasiet Pihlskolan i Hällefors och har i team Milko vunnit ett OS -silver i matlagning. Längst till höger syns Helena Grekh, egenföretagande sommelier med Grythyttan-utbildning 01-03 och strax därefter 3 år på Operakällaren i Stockholm i erfarenhetsbagaget. Infälld: Ritha Söhrling, kommunalråd i Hällefors kommun, med bakgrund som egenföretagare och florist.